måndag 10 mars 2008

ÅterbrukVintern är slut och nu känns det inte lika kallt i huset, det börjar kännas behagligt trots att inomhustemperaturen ligger på endast 12 grader.
Jag väntar fortfarande på mina hantverkare, inte oväntat i och för sig. Tålamod var ordet. I väntan har jag börjat se mig om efter reservdelar och i Alingssås hittade jag två gamla kaminer som är renoverade och klara för installation, den jag fått med mig hem(som gick in i bilen) är en dansk liten vacker sak med kokplatta som ska stå verkstan den andra är en s k rundkamin och lite större så den ska hämtas vid ett senare tillfälle.
Luft till luftvärmepump ska också bli verklighet inom kort. Elvärme är inget altenativ bortsett från kök och toa där det är nödvändigt för att inte vattnet ska frysa.
Suck...vattnet och avloppet....känns avlägset.. Har jag tur så grävs "provgropen" för avloppet nu i veckan. Det ska också komma en kontrollant och inspektera, det är viktigt att förhållandena är rätt. När det är godkänt och klart så kan man lägga ner systemet med infiltration.
I ordningsföljd efter avloppet kommer brunnsborrning och dragning av rör in i huset.
Alltså en sak i taget. Och det är en evig väntan.I denna väntan har jag tagit lite foton nu när ljuset är tillbaka...det är ju faktiskt vår.1 kommentar:

Anonym sa...

gäddaxa gäddaxa, det var väl inte så svårt... se nu till att fortsätta uppdatera.